Nieuws

Gratis uitleen van medische huplmiddelen

Fysiotherapiecentrum Deurne is een samenwerking aangegaan met Medicura waardoor het vanaf nu mogelijk is om een aantal medische hulpmiddelen, zoals een hoog-laag bed, douchekruk, rolstoel, toiletverhogerof bedklossen voor een langere periode gratis in bruikleen te krijgen.

Wilt u hier meer informatie over download de folder dan hier.

Hooikoorts!

hooikoorts tapingDe komende dagen is er een forse toename van hooikoorts klachten te verwachten. Deze klachten kunnen sterk worden verminderd door Medical Taping op een speciale manier aan te brengen.
Wij tapen reeds 5 jaar mensen met hooikoorts problemen.
Informeer wat deze Medical Taping voor u kan betekenen.
Fysiotherapie Centrum Deurne 0493-313770

Nieuwe naam voor Nederlands gezelschap voor handtherapie

Het Nederlands Gezelschap voor Handtherapie heeft zijn naam veranderd in de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie. De praktijk blijft ingeschreven bij deze vereniging

Behandeling aan huis

Op verwijzing van specialist of huisarts doen wij ook behandelingen fysiotherapie “aan huis”. Wij maken ons sterk voor het leveren van Zorg op Maat en willen graag vanuit de veranderende zorg dichtbij de mensen zijn met wijkgerichte fysiotherapeutische zorg. Behandelingen “aan huis” betekenen voor ons ook dat wij streven aar korte lijnen met de huisarts, thuiszorgorganisaties en andere bij de behandeling betrokken zorgprofessionals. Waardoor de kwaliteit van leven wordt bevorderd wat er toe bijdraagt dat men langer thuis kan blijven wonen.

ISO-HKZ certificaat weer verlengd

Het HKZ certificaat (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) geeft aan dat onze praktijk voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg. Afgelopen jaar zijn we weer getoetst door het KIWA en is onze ISO-HKZ certificering weer verlengd.

Samenwerking met de Hoofdpijnpoli van het Elkerliek Ziekenhuis

Om onze zorg voor u als patiënt te optimaliseren werken wij nauw samen met Mevr. H. Tulp, Verpleegkundig specialist en Dr. Hemminga, Neuroloog beiden werkzaam bij de Hoofdpijnpoli van het Elkerliek Ziekenhuis.