Afspraak fysiotherapeut

De relatie tussen de werkhoudingen en de klacht staat centraal in het werk van de arbeidsfysiotherapeut. Na een goede analyse van uw werkplek, soms zelfs op uw werkplek, en door de zwaarte van het werk in kaart te brengen, wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden tot verbetering van uw werkhouding in relatie met uw werkomgeving.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Wilt u een afspraak maken bij een fysiotherapeut omdat u last heeft van nek- of rugklachten? Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u onlangs een nieuwe knie of heup gekregen? Voor bijna alle klachten die te maken hebben met uw houding of uw bewegingsapparaat kunt u bij Fysiotherapie Centrum Deurne terecht. Bij ons ontvangt u vakkundige zorg op maat en begeleiding bij het oplossen en voorkomen van uw klachten. Een afspraak met onze fysiotherapeut maakt u met of zonder verwijzing van uw huisarts.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Afspraak met een fysiotherapeut aan huis

Wij verzorgen op verwijzing van een huisarts of specialist ook fysiotherapie aan huis. U wordt zo behandeld in een vertrouwde omgeving en u hoeft niet naar de praktijk te komen. Zo bespaart u reistijd en reiskosten. U ontvangt bij ons zorg op maat. Wij streven naar korte lijnen met de huisarts en andere betrokken professionals. De kwaliteit van leven wordt zo bevorderd en u kunt langer thuis blijven wonen. Ook hebben wij contracten met alle verzekeraars, waardoor u de behandeling of een deel hiervan kunt laten vergoeden.

Neem contact op voor een afspraak

Ervaart u lichamelijke klachten, bijvoorbeeld klachten door thuiswerken of enkelklachten, en wilt u hier graag van af? Maak dan een afspraak met onze fysiotherapeut. U bereikt ons door te bellen naar (0493) 31 37 70 of door te mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Wilt u meer weten over onze specialisaties of over de mogelijkheden voor een afspraak aan huis? Ook dan belt u ons op eerdergenoemd nummer. Wij staan u graag te woord.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This