Bedrijfsfysiotherapie in Deurne

Bedrijfsfysiotherapie bij onze praktijk in Deurne lost klachten op die werknemers ervaren door hun werk. Fysiotherapie Centrum Deurne is een specialist op het gebied van arbeidsfysiotherapie. Wij zijn goed in staat om de duur van ziekmeldingen die verband houden met overbelasting op het werk zo kort mogelijk te maken. Is dat ook wat u wilt? Kom dan in onze praktijk langs.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Bedrijfsfysiotherapie van onze praktijk in Deurne om ziekteverzuim terug te dringen

Heeft u lichamelijke klachten gekregen op uw werkplek? Schakel dan een van de specialisten van onze praktijk in Deurne op het gebied van bedrijfsfysiotherapie in. Onze arbeidsfysiotherapeuten analyseren uw werkplek en brengen de zwaarte van uw werk in kaart. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw werkhouding in uw werkomgeving te verbeteren. Heeft u een kantoorfunctie en heeft u bijvoorbeeld niet de juiste stoel of het juiste bureau? Heeft u een slechte houding doordat u thuiswerkt? Of loopt u vaak op uw werk maar heeft u niet het juiste schoeisel? Verminder uw klachten door de hulp van onze arbeidsfysiotherapeuten.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Laat uw werkplek analyseren

Wilt u ook uw werkplek laten analyseren om zo uw klachten te verminderen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Neem hiervoor contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar (0493) 31 37 70 of door te mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Heeft u geen verwijzing van uw huisarts? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bedrijfsfysiotherapie bij onze praktijk in Deurne belt u naar eerdergenoemd nummer.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

open

CORONA revalidatie? Dat kan ook bij ons! Meer informatie of een afspraak maken. Bel 0493-313770.

 

Bij Fysiotherapie Centrum Deurne hebben we een revalidatieprogramma voor mensen die in het ziekenhuis of thuis COVID-19 hebben doorgemaakt.

Dit programma wordt gegeven door een fysiotherapeut met specialisatie ‘Corona’.

 

Er wordt samen met u gekeken naar de actuele klachten, problemen en uw hulpvraag. Daarna wordt er een individueel herstelprogramma opgesteld en wordt gekeken hoe u de optimale resultaten kunt behalen. Indien nodig worden ook andere disciplines ingeschakeld.

 

Share This