Behandeling meniscus Deurne

Wanneer u last heeft van uw knie, kies dan voor een behandeling, bijvoorbeeld aan uw meniscus, bij Fysiotherapie Centrum Deurne. Heeft u klachten bij traplopen en hurken? Grote kans dat u meniscusletsel heeft opgelopen. Wij helpen u om de klachten te verminderen door middel van oefeningen, zodat u weer zonder pijn beweegt. Ook stellen we een geschikt behandelplan voor u op.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Verminder uw klachten en start met een behandeling voor uw meniscus in Deurne

Heeft u meniscusschade opgelopen tijdens bijvoorbeeld het sporten? En wilt u uw starten met een behandeling voor deze blessure aan de meniscus bij onze praktijk in Deurne? Vaak is een operatieve ingreep nodig. Tijdens de operatie wordt het loszittende deel van de meniscus verwijderd. Dit gebeurt via een kijkoperatie. Na de operatie wilt u waarschijnlijk weer zo snel mogelijk alles kunnen doen, wat u voor uw blessure wel kon. Hiervoor is het van groot belang dat de kracht van de knie en de normale beweeglijkheid weer opgebouwd wordt. Kom langs bij ons centrum voor fysiotherapie. Wij helpen u daarbij en geven u passende oefeningen.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Wacht niet langer en maak een afspraak

Wilt u starten met een behandeling bij onze praktijk in Deurne om van uw blessure aan de meniscus af te komen of ondergaat u binnenkort een kijkoperatie? Maak dan een afspraak bij onze praktijk, of voor fysiotherapie aan huis, door te bellen naar (0493) 31 37 70 of door te mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Wilt u eerst meer weten over deze behandeling of over onze specialisaties, zoals de behandeling van een frozen shoulder? Ook dan belt of mailt u, wij staan u graag te woord.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This