Bewegingstherapie

Bewegingstherapie heeft als doel om de conditie van gewrichten, spieren en banden te verbeteren. Ervaart u klachten aan uw spieren of gewrichten? Ervaart u lichamelijke beperkingen en wilt u verantwoord sporten? Of wilt u weer sporten na een langdurige blessure? Sport dan onder leiding van ervaren en vakbekwame fysiotherapeuten. Kies voor bewegingstherapie bij Fysiotherapie Centrum Deurne.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Voor verschillende klachten is bewegingstherapie de oplossing

Heeft u last van uw nek, schouder of rug? Heeft u ademhalingsklachten door bijvoorbeeld COPD of hyperventilatie? Of start u met de revalidatie na een ingrijpende operatie, bijvoorbeeld aan uw hand? Voor allerlei klachten is bewegingstherapie geschikt. Onder begeleiding van onze fysiotherapeut werkt u aan herstel van de balans tussen ontspanning en spanning. U leert hoe u uw houding en manier van bewegen verbetert en brengt uw lichaam weer in goede conditie. U krijgt van ons adviezen om met de klachten om te gaan en om te voorkomen dat de klachten terugkomen. Bij ons bent u verzekerd van een passend en persoonlijk behandelplan.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Leer uw houding en bewegingen verbeteren

Wilt u ook van uw klachten af en voorkomen dat deze klachten terugkeren? Start dan met bewegingstherapie. U maakt een afspraak met een van onze vakbekwame fysiotherapeuten door te bellen naar (0493) 31 37 70 of een e-mail te sturen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Wij begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om een afspraak voor fysiotherapie aan huis te maken.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This