Bovenbeen pijn Deurne

Ervaart u klachten in uw bovenbeen en geven deze klachten u vervelende pijn, dan helpen wij u graag van deze nare klachten af bij onze praktijk in Deurne. Om deze klachten te verminderen, is het belangrijk om eerst een goed beeld te krijgen van wat de pijn in uw bovenbeen veroorzaakt. Geef de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Centrum Deurne aan waar u pijn voelt in uw bovenbeen en zij helpen u om deze klachten te verminderen. Wij bieden zorg op maat en stellen een persoonlijk en passend behandelplan op.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Doet uw bovenbeen pijn? Onze fysiotherapeuten in Deurne zoeken de oorzaak

Onze ervaren fysiotherapeuten in Deurne weten dat pijn in uw bovenbeen verschillende oorzaken kan hebben. Zo kan een botbreuk of spierscheuring acute pijn veroorzaken. Maar een veelvoorkomende oorzaak is ischias. Dit is een uitstralende zenuwpijn die ontstaat door een ontsteking van een enkele of meerdere zenuwwortels op de plaats waar deze uit het ruggenmerg komen. Ook kan een irritatie van de bilspierpezen de pijn veroorzaken. Deze pijn behandelen wij met dry needling.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Laat uw klachten verdwijnen

Klachten zijn uiteraard vervelend en daarom snapt Fysiotherapie Centrum Deurne dat u van de pijn in uw bovenbeen af wilt. Vertel uw klachten aan ons en wij maken bij ons centrum voor fysiotherapie een passend behandelplan om de klachten te verminderen. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0493) 31 37 70 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl.Wij begeleiden u graag.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

open

CORONA revalidatie? Dat kan ook bij ons! Meer informatie of een afspraak maken. Bel 0493-313770.

 

Bij Fysiotherapie Centrum Deurne hebben we een revalidatieprogramma voor mensen die in het ziekenhuis of thuis COVID-19 hebben doorgemaakt.

Dit programma wordt gegeven door een fysiotherapeut met specialisatie ‘Corona’.

 

Er wordt samen met u gekeken naar de actuele klachten, problemen en uw hulpvraag. Daarna wordt er een individueel herstelprogramma opgesteld en wordt gekeken hoe u de optimale resultaten kunt behalen. Indien nodig worden ook andere disciplines ingeschakeld.

 

Share This