Bursitis schouder Deurne

Bursitis is een ander woord voor slijmbeursontsteking en dit kan veel klachten veroorzaken aan bijvoorbeeld uw schouder welke wij graag verhelpen bij onze praktijk in Deurne. In een geval van bursitis treedt er schade op aan de slijmbeurs ter hoogte van de schouder. Kunt u uw jas niet meer aantrekken en heeft u ’s nachts pijn bij het liggen op uw arm? En ervaart u klachten bij het draaien? Grote kans dat u bursitis oftewel een slijmbeursontsteking heeft. Bespreek uw klachten met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Centrum Deurne. Wij stellen een passend en persoonlijk behandelplan op.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Het genezen van bursitis aan uw schouder bij onze praktijk in Deurne

Fysiotherapie Centrum Deurne helpt u met het verminderen van uw klachten aan de schouder en het genezen van de bursitis. Maar hoe doet u dit? Bursitis aan de schouder geneest meestal met rust, het maken van gedoseerde bewegingen en het vermijden van de overbelasting van de schouder. U krijgt bij ons advies over hoe u het beste de bewegingen uitvoert, waardoor de schouderklachten snel minder worden.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Laat de pijn aan uw schouder verdwijnen

Bursitis aan uw schouder is erg vervelend, dat begrijpen wij bij onze praktijk in Deurne. Uiteraard wilt u zo snel mogelijk van deze pijn af. Plan daarom een afspraak in met een van de onze fysiotherapeuten. Vertel uw klachten en wij stellen een geschikt behandelplan voor u op. Bel hiervoor naar (0493) 31 37 70 of mail naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

open

CORONA revalidatie? Dat kan ook bij ons! Meer informatie of een afspraak maken. Bel 0493-313770.

 

Bij Fysiotherapie Centrum Deurne hebben we een revalidatieprogramma voor mensen die in het ziekenhuis of thuis COVID-19 hebben doorgemaakt.

Dit programma wordt gegeven door een fysiotherapeut met specialisatie ‘Corona’.

 

Er wordt samen met u gekeken naar de actuele klachten, problemen en uw hulpvraag. Daarna wordt er een individueel herstelprogramma opgesteld en wordt gekeken hoe u de optimale resultaten kunt behalen. Indien nodig worden ook andere disciplines ingeschakeld.

 

Share This