Centrum voor fysiotherapie

Bij het centrum voor fysiotherapie maakt u een afspraak met of zonder verwijzing van uw huisarts. De therapeuten van Fysiotherapie Centrum Deurne staan voor u klaar. Zij voorzien vakkundige zorg op maat en begeleiden u bij het oplossen van klachten. Een voordeel is dat zij contracten hebben met alle zorgverzekeraars en dat zij vanaf 2008 HKZ gecertificeerd zijn. Met elke verzekeraar kunt u dus bij ons terecht. Ervaart u vervelende klachten en wilt u hiervan af? Wilt u pijnvrij kunnen bewegen? Maak dan een afspraak met een van de therapeuten van dit centrum voor fysiotherapie en start de behandeling.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Specialisaties van het centrum voor fysiotherapie

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden, zoals arbeidsfysiotherapie, etalagebenen, dry needling, geriatrie, MS-zorg en tapen. Maar ook mensen met COPD vinden bij ons centrum voor fysiotherapie de geschikte behandeling. Onze fysiotherapeuten begeleiden en trainen mensen met COPD om hen een betere kwaliteit van leven te bezorgen. De klachten die zij ervaren van COPD, zoals kortademigheid en hoesten, worden hierdoor verminderd.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Start met de behandeling

Wat voor klachten u ook heeft, wij stellen een geschikt behandelplan voor u op. Verminder uw klachten, zoals enkelklachten, of laat ze verdwijnen door een afspraak te maken. U belt hiervoor naar (0493) 31 37 70 of stuurt een e-mail naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Wij helpen u graag.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This