Medewerkers

Ons team

Fysiotherapie Deurne
Fysiotherapie Deurne Jack

Jack van Loon

Ik ben Jack van Loon. Ik heb in 1986 mijn fysio diploma behaald. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in arbeidsfysiotherapie. Ik heb vele jaren een gecombineerde baan gehad zodat ik ook de opleiding SPH heb gedaan.
Waar dit voorheen een Maatschap was ben ik sinds 2014 praktijkhouder. Mijn interessegebied is onder andere Handrevalidatie, de schouder en elleboog. Tevens doe ik DryNeedling, hypermobiliteitsproblemen en Claudicatio.

Fysiotherapie Deurne Juliëtte

Juliëtte van Latum

Mijn naam is Juliëtte van Latum, geboren 2 december 1996 en woon in Zeeland. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Centrum Deurne. In 2018 heb ik de bachelor opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de HAN in Nijmegen. Op dit moment ben ik bezig met de Master Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Mijn aandachtsgebieden/specialisaties zijn: schouderklachten, nek- en rug klachten en orthopedische klachten. In het verleden heb ik veel aan sport gedaan, zoals wedstrijd zwemmen, volleyballen en dansen. Mijn hobby’s zijn fitnessen en voetballen.

Fysiotherapie Deurne Renate

Tymon Meerdink

Ik ben Tymon Meerdink, ik kom uit Ravenstein en ben geboren op 22 december 1991. Voor mijn carrière als fysiotherapeut heb ik gewerkt als verpleegkundige in diverse settingen. In september 2020 heb ik mijn diploma fysiotherapie aan de HAN gehaald en kort daarop ben ik begonnen bij mijn eerste baan als fysiotherapeut bij Fysiotherapiecentrum Deurne. Daarnaast ben ik clubfysiotherapeut bij mijn voetbalclub v.v. O.K.S.V. in Overlangel. Mijn aandachtsgebieden zijn nek/rug problematiek, hoofdpijn, duizeligheid en algemene fysiotherapie. Mijn hobby’s zijn voetballen, hardlopen, gitaar spelen en koken.

Fysiotherapie Deurne Renate

Ine Knapen

Mijn naam is Ine Knapen. Ik ben afgestudeerd als leraar basisonderwijs op de PA te Helmond. Na 25 jaar voor de klas gestaan te hebben, heb ik in 2018 besloten te stoppen met werken in het onderwijs.
Ik ben toen de volgende cursussen gaan volgen: Receptioniste/ telefoniste en Medewerker administratiekantoor.
In mijn vrije tijd houd ik me bezig met sporten, wandelen en muziek luisteren.

Jack van Loon – BIG: 29034381104

Juliëtte van Latum – BIG: 79924483404

Tymon Meerdink – BIG: 59918954004

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This