Medewerkers

Ons team

Fysiotherapie Deurne Jack

Jack van Loon

Ik ben Jack van Loon. Ik heb in 1986 mijn fysio diploma behaald. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in arbeidsfysiotherapie. Ik heb vele jaren een gecombineerde baan gehad zodat ik ook de opleiding SPH heb gedaan.
Waar dit voorheen een Maatschap was ben ik sinds 2014 praktijkhouder. Mijn interessegebied is onder andere Handrevalidatie, de schouder en elleboog. Tevens doe ik DryNeedling, hypermobiliteitsproblemen en Claudicatio.

Fysiotherapie Deurne Juliëtte
Femke Bouw

Mijn naam is Femke Bouw, geboren op 12 januari 1990 en ik woon in Bakel. In 2010 ben ik afgestudeerd als paraveterinair echter kon ik daar mijn roeping niet in vinden en besloot ik fysiotherapie te gaan studeren. Op de Fontys Hogeschool te Eindhoven behaalde ik in 2014 mijn diploma waarna ik 6 jaar als fysiotherapeut werkzaam ben geweest binnen een gezondheidscentrum. In mei 2021 ben ik met veel enthousiasme begonnen bij Fysiotherapie Centrum Deurne. Mijn interessegebied is o.a. orthopedische klachten, psychosomatische klachten, Claudicatio intermittens (etalagebenen) en Covid-19. Naast mijn werkzaamheden als humaan fysiotherapeut ben ik ook werkzaam als dierenfysiotherapeut en ben ik momenteel bezig met de opleiding osteopathie voor dieren. In mijn vrije tijd rijd ik veel paard of ga ik lekker wandelen met de hond.

Fysiotherapie Deurne Renate

Tymon Meerdink

Ik ben Tymon Meerdink, ik kom uit Ravenstein en ben geboren op 22 december 1991. Voor mijn carrière als fysiotherapeut heb ik gewerkt als verpleegkundige in diverse settingen. In september 2020 heb ik mijn diploma fysiotherapie aan de HAN gehaald en kort daarop ben ik begonnen bij mijn eerste baan als fysiotherapeut bij Fysiotherapiecentrum Deurne. Daarnaast ben ik clubfysiotherapeut bij mijn voetbalclub v.v. O.K.S.V. in Overlangel. Mijn aandachtsgebieden zijn nek/rug problematiek, hoofdpijn, duizeligheid en algemene fysiotherapie. Mijn hobby’s zijn voetballen, hardlopen, gitaar spelen en koken.

Fysiotherapie Deurne Renate

Ine Knapen

Mijn naam is Ine Knapen. Ik ben afgestudeerd als leraar basisonderwijs op de PA te Helmond. Na 25 jaar voor de klas gestaan te hebben, heb ik in 2018 besloten te stoppen met werken in het onderwijs.
Ik ben toen de volgende cursussen gaan volgen: Receptioniste/ telefoniste en Medewerker administratiekantoor.
In mijn vrije tijd houd ik me bezig met sporten, wandelen en muziek luisteren.

Jack van Loon – BIG: 29034381104

Femke Bouw – BIG: 79919071704

Tymon Meerdink – BIG: 59918954004

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This