Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/fysiotherapiecentrumdeurne.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

De relatie tussen de werkhoudingen en de klacht staat centraal in het werk van de arbeidsfysiotherapeut. Na een goede analyse van uw werkplek, soms zelfs op uw werkplek, en door de zwaarte van het werk in kaart te brengen, wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden tot verbetering van uw werkhouding in relatie met uw werkomgeving.

N

Klantvriendelijk

N

Specifieke kennis

N

Coaching

Speciale actie

Als u WEL voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Ons team

Fysiotherapie Deurne
Fysiotherapie Deurne Jack

Jack van Loon

Ik ben Jack van Loon. Ik heb in 1986 mijn fysio diploma behaald. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in arbeidsfysiotherapie. Ik heb vele jaren een gecombineerde baan gehad zodat ik ook de opleiding SPH heb gedaan.
Waar dit voorheen een Maatschap was ben ik sinds 2014 praktijkhouder. Mijn interessegebied is onder andere Handrevalidatie, de schouder en elleboog. Tevens doe ik DryNeedling, hypermobiliteitsproblemen en Claudicatio.

Fysiotherapie Deurne Juliëtte

Juliëtte van Latum

Mijn naam is Juliëtte van Latum, geboren 2 december 1996 en woon in Zeeland. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Centrum Deurne. In 2018 heb ik de bachelor opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de HAN in Nijmegen. Op dit moment ben ik bezig met de Master Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Mijn aandachtsgebieden/specialisaties zijn: schouderklachten, nek- en rug klachten en orthopedische klachten. In het verleden heb ik veel aan sport gedaan, zoals wedstrijd zwemmen, volleyballen en dansen. Mijn hobby’s zijn fitnessen en voetballen.

Fysiotherapie Deurne Maud

Maud van de Wiel

Ik ben Maud, 23 jaar en woon in Nijmegen. In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Hierbij heb ik de specialisatie neurorevalidatie gaan. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaringen kunnen opdoen in geriatrische fysiotherapie. Denk hierbij aan: gebroken heupen, CVA, Parkinson, COPD, artrose in gewrichten, nieuwe knieën en heupen. Na het behalen van mijn bachelor diploma ben ik gelijk begonnen met de master Geriatrie Fysiotherapeut in Utrecht. In mijn vrije tijd fitness ik en hou ik van spelletjes-avonden met vrienden.

Fysiotherapie Deurne Renate

Ine Knapen

Mijn naam is Ine Knapen. Ik ben afgestudeerd als leraar basisonderwijs op de PA te Helmond. Na 25 jaar voor de klas gestaan te hebben, heb ik in 2018 besloten te stoppen met werken in het onderwijs.
Ik ben toen de volgende cursussen gaan volgen: Receptioniste/ telefoniste en Medewerker administratiekantoor.
In mijn vrije tijd houd ik me bezig met sporten, wandelen en muziek luisteren.

Jack van Loon - BIG: 29034381104

Juliëtte van Latum - BIG: 79924483404

Maud van de Wiel - BIG: 19924381604

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This