Dry needling fysiotherapie

Een dry needling behandeling wordt toegepast binnen de fysiotherapie. Bent u op zoek naar een fysio in de omgeving van Helmond voor een dry needling behandeling? Zoek dan niet verder en kies voor Fysiotherapie Centrum Deurne in Deurne. U vindt in ons een fysio die gespecialiseerd is op verschillende gebieden, zoals algemene fysiotherapie en uiteraard dry needling. Heeft u geen verwijzing van uw huisarts? Dat is geen probleem, bij ons kunt u terecht met of zonder verwijzing. Ook kunt u met iedere zorgverzekeraar bij ons een afspraak maken, want bij hebben contracten met elke verzekeraar.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Dry needling fysiotherapie bij een ervaren fysio nabij Helmond

Dry needling is een behandeling binnen de reguliere fysiotherapie. Deze behandeling zetten we in bij spierklachten die al langer bestaan. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, nekproblemen of lage rugklachten. Om deze klachten te behandelen, maakt onze fysiotherapeut gebruik van dunne acupunctuurnaalden. Deze spieren raken zo snel en langdurig ontspannen. Bij dry needling gebruiken we een droge naald en brengen we dus geen vloeistof in de spier.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Pak triggerpoints aan met een dry needling behandeling door een fysio in de omgeving van Helmond

Wanneer u kiest voor dry needling pakt u de triggerpoints aan. Maar wat zijn dit? Een triggerpoint is een ‘knoop’ in de spier die zowel lokale pijn als pijn op afstand veroorzaakt. Het is lastig om deze punten zelf vast te stellen. Wij zoeken naar deze triggerpoints omdat ze vaak de oorzaak zijn voor uw klachten. Door de triggerpoints kunt u pijn voelen in een spier maar ook op een andere plek in het lichaam en kunt u beweringsbeperkingen ervaren in de gewrichten. Ook hoofdpijn, duizeligheid en tintelingen zijn symptomen van triggerpoints.

Verminder uw klachten

Vertel over uw klachten in een gesprek met onze fysiotherapeut. Daarna onderzoeken wij uw spieren, die mogelijk de klachten veroorzaken, en zoeken wij naar triggerpoints. Vervolgens behandelen wij die plaatsen om de spieren te ontspannen. Maak snel een afspraak met onze fysio nabij Helmond voor een dry needling behandeling door te bellen naar (0493) 31 37 70 of door te mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This