Enkelklachten Deurne

Wanneer u last heeft van enkelklachten, kom dan langs bij onze praktijk in Deurne. Heeft u bij het sporten uw enkel geblesseerd en ervaart u nu enkelklachten? Of heeft u met dagelijkse beweging uw enkelbanden verrekt of gescheurd? U ervaart dan waarschijnlijk hevige pijn en uw enkel wordt steeds dikker. Maak een afspraak met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Centrum Deurne. Vertel ons uw klachten en wij stellen een passend behandelplan op. Met iedere zorgverzekeraar kunt u bij ons terecht, want we hebben met alle verzekeraars contracten.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Laat uw enkelklachten behandelen door een specialist in Deurne

Uiteraard wilt u zo snel mogelijk van uw enkelklachten af en onze ervaren fysiotherapeuten in Deurne helpen u daarbij. Als u ons uw klachten vertelt, stellen wij een geschikt behandelplan op. Naast dat rust erg belangrijk voor de enkel is, is het ook van groot belang om de mobiliteit, stabiliteit en kracht van de enkel te waarborgen. Wij helpen u daarbij door het aanreiken van de juiste oefeningen. Door middel van de behandeling bij onze praktijk in Deurne zijn uw enkelklachten zo verdwenen.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Start met de oefeningen van de fysiotherapeut

Wilt u van uw pijnlijke enkel af? Start dan snel met een passende behandeling. Doe oefeningen die u helpen om de klachten te verminderen. U kunt bij ons ook terecht voor andere soorten klachten en behandelingen, zoals een behandeling aan de meniscus of een behandeling bij pijn in uw bovenbeen. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0493) 31 37 70 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Ook het tapen van uw enkel voeren onze fysiotherapeuten uit.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

open

CORONA revalidatie? Dat kan ook bij ons! Meer informatie of een afspraak maken. Bel 0493-313770.

 

Bij Fysiotherapie Centrum Deurne hebben we een revalidatieprogramma voor mensen die in het ziekenhuis of thuis COVID-19 hebben doorgemaakt.

Dit programma wordt gegeven door een fysiotherapeut met specialisatie ‘Corona’.

 

Er wordt samen met u gekeken naar de actuele klachten, problemen en uw hulpvraag. Daarna wordt er een individueel herstelprogramma opgesteld en wordt gekeken hoe u de optimale resultaten kunt behalen. Indien nodig worden ook andere disciplines ingeschakeld.

 

Share This