Frozen shoulder behandeling Deurne

Heeft u al eens van een frozen shoulder en een behandeling hiervan bij onze prakrijk in Deurne gehoord? Bij een frozen shoulder is er een ontsteking in het schoudergewricht, waardoor het kapsel om het gewricht gaat krimpen en verdikken. Als gevolg hiervan kunt u de schouder minder goed bewegen en gebruiken. Ervaart u klachten aan uw schouder bij het aankleden of koken? Pak deze frozen shoulder klachten aan door een behandeling te starten bij een fysiotherapeut, zoals Fysiotherapie Centrum Deurne. Bij ons maakt u een afspraak met of zonder verwijzing van uw huisarts.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Wat houdt een frozen shoulder behandeling bij ons in Deurne in?

Fysiotherapie bij onze praktijk in Deurne moet voorzichtig gebeuren bij een frozen shoulder behandeling. Dat komt omdat irritatie van het kapsel u alleen maar meer klachten geeft en dat is uiteraard niet wat we willen. Wij geven u oefeningen die resultaat geven op het gebied van pijn en het ontspannen van de spieren. U wordt door ons gestimuleerd om de oefeningen te blijven uitvoeren om het herstel te bevorderen. Gedurende de hele behandeling houdt onze fysio in Deurne het proces nauwlettend in de gaten en we sturen bij waar nodig.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Maak een afspraak en start de behandeling

Vertel ons uw klachten en wij stellen een persoonlijk en passend behandelplan op. Benieuwd naar het resultaat van fysiotherapie? Of bent u op zoek naar bedrijfsfysiotherapie of de behandeling van een bursitis in uw schouder? Maak dan een afspraak met een van onze deskundige fysiotherapeuten door te bellen naar (0493) 31 37 70 of door te mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

open

CORONA revalidatie? Dat kan ook bij ons! Meer informatie of een afspraak maken. Bel 0493-313770.

 

Bij Fysiotherapie Centrum Deurne hebben we een revalidatieprogramma voor mensen die in het ziekenhuis of thuis COVID-19 hebben doorgemaakt.

Dit programma wordt gegeven door een fysiotherapeut met specialisatie ‘Corona’.

 

Er wordt samen met u gekeken naar de actuele klachten, problemen en uw hulpvraag. Daarna wordt er een individueel herstelprogramma opgesteld en wordt gekeken hoe u de optimale resultaten kunt behalen. Indien nodig worden ook andere disciplines ingeschakeld.

 

Share This