Fysiotherapie Asten

Voor een fysiotherapie met ervaren en deskundige fysiotherapeuten in de buurt van Asten moet u bij Fysiotherapie Centrum Deurne in Deurne zijn. U bent bij ons van harte welkom met of zonder verwijzing van de huisarts. Is het niet mogelijk om naar onze fysiotherapie in de omgeving van Asten te komen? Op verwijzing van uw huisarts, verzorgen wij ook behandelingen bij u thuis.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Fysiotherapie nabij Asten voor allerlei aandoeningen

Wij bieden zorg op maat aan voor allerlei verschillende aandoeningen en doen er alles aan om u een passende begeleiding te geven. Ervaart u bijvoorbeeld klachten aan uw nek of rug? Bent u hypermobiel? Of heeft u tijdens het sporten een vervelende blessure aan uw enkel of knie opgelopen? U kunt met vrijwel alle klachten die te maken hebben met uw houding of bewegingsapparaat bij ons terecht. U kunt ook een afspraak maken voor fysiotherapie aan huis.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Fysio in de buurt van Asten gespecialiseerd op verschillende gebieden

Heeft u COPD of heeft u last van etalagebenen? Of bent u zoek naar een fysio in de omgeving van Asten voor een dry needling behandeling of voor medical taping? Denk dan aan onze ervaren en deskundige fysiotherapeuten. Zij zijn specialisten op allerlei gebieden en bieden u uitstekende zorg.

Maak een afspraak met onze ervaren fysiotherapeuten

U vindt in ons een fysio nabij Asten die contracten heeft afgesloten met alle zorgverzekeraars. Denk bijvoorbeeld aan grote zorgverzekeraars als CZ, Achmea, Menzis en Delta Lloyd. Dit betekent voor u dat u altijd bij ons terecht kunt of dat u een afspraak voor fysiotherapie aan huis kunt maken. Wilt u zo snel mogelijk van uw klachten af? Maak dan snel een afspraak met onze fysio uit de buurt van Asten. U bereikt ons op (0493) 31 37 70 of door de mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze fysiotherapie nabij Asten.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

open

CORONA revalidatie? Dat kan ook bij ons! Meer informatie of een afspraak maken. Bel 0493-313770.

 

Bij Fysiotherapie Centrum Deurne hebben we een revalidatieprogramma voor mensen die in het ziekenhuis of thuis COVID-19 hebben doorgemaakt.

Dit programma wordt gegeven door een fysiotherapeut met specialisatie ‘Corona’.

 

Er wordt samen met u gekeken naar de actuele klachten, problemen en uw hulpvraag. Daarna wordt er een individueel herstelprogramma opgesteld en wordt gekeken hoe u de optimale resultaten kunt behalen. Indien nodig worden ook andere disciplines ingeschakeld.

 

Share This