Fysiotherapie Helmond

Als u op zoek bent naar ervaren en deskundige fysiotherapeuten, gaat u naar de fysiotherapie in de omgeving van Helmond. De specialisten van Fysiotherapie Centrum Deurne in Deurne staan altijd voor u klaar. Het maakt voor ons niets uit of u wel of geen verwijzing heeft van uw huisarts. U bent altijd van harte welkom. Maar bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk te komen? Ook dat is geen probleem. Wij verzorgen op basis van de verwijzing van uw huisarts behandelingen bij u thuis.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Laat uw klachten behandelen met fysiotherapie nabij Helmond

Heeft u klachten aan uw rug of nek? Heeft u zich tijdens het sporten geblesseerd aan uw knie of enkel? Of heeft u last van kortademigheid door COPD? Voor allerlei klachten en aandoeningen staan onze fysiotherapeuten voor u klaar. U ontvangt van ons tips om de klachten te verminderen en mogelijk te laten verdwijnen. Wij begeleiden u bij bepaalde bewegingen en oefeningen. Ook stellen we een behandelplan op dat past bij uw klachten.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Fysio nabij Helmond is gespecialiseerd in verschillende gebieden

In onze fysio in Deurne, in de buurt van Helmond, vindt u de specialist op het gebied van bewegen. Zo bieden wij algemene fysiotherapie aan in de omgeving van Helmond, bijvoorbeeld als u een nieuwe knie of heup heeft gekregen of bij sportblessures. Maar dat is niet het enige. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd op het gebied van valpreventie, de behandeling van een frozen shoulder, MS zorg, tapen en meer. U ontvangt uitstekende zorg.

Maak een afspraak met een ervaren en deskundige fysio nabij Helmond

Verminder vandaag nog uw klachten en start met fysiotherapie in de omgeving van Helmond en Asten. Wij kunnen ook bij u aan huis komen. Bel hiervoor naar (0493) 31 37 70 of mail naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen via eerdergenoemd nummer en e-mailadres.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This