Fysiotherapie Liessel

Bent u op zoek naar fysiotherapie met een goede service in de omgeving van Liessel? Zoek dan niet verder. Fysiotherapie Centrum Deurne in Deurne is de fysio nabij Liessel die u zoekt. U kunt hier altijd terecht, met of zonder verwijzing van uw huisarts. Kost het u veel moeite om naar onze praktijk in Deurne te komen? Geen probleem. Op verwijzing van uw huisarts verzorgen wij behandelingen bij u thuis.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Fysiotherapie in de buurt van Liessel voor al uw klachten

Bent u een fanatieke sporter, maar heeft u zich tijdens een van de wedstrijden geblesseerd aan bijvoorbeeld uw knie of enkel? Ervaart u pijn aan uw nek of rug? Of heeft u moeite met ademen door aandoeningen als COPD? Onze ervaren en vakbekwame fysiotherapeuten weten met vrijwel iedere klacht raad. We geven u tips en oefeningen om uw klachten te verminderen of, in het beste geval, te laten verdwijnen. U ontvangt van ons uitstekende zorg op maat. Indien nodig verzorgen we fysiotherapie aan huis.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Fysio in de omgeving van Liessel is een specialist op allerlei gebieden

Wanneer u kiest voor onze fysio in Liessel, gaat u in zee met de specialist op het gebied van bewegen. U kunt bij ons terecht voor bijna alle klachten. Zo bieden wij in de buurt van Liessel algemene fysiotherapie, bijvoorbeeld na operaties aan een nieuwe heup of knie. U ontvangt van ons ook deskundige zorg op het gebied van arbeidsfysiotherapie, dry needling, hand-therapie en nog veel meer.

Geïnteresseerd in fysiotherapie nabij Liessel?

Bent u geïnteresseerd in een behandeling bij de fysio in de buurt van Liessel? Maak dan een afspraak door te bellen naar (0493) 31 37 70 of door te mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Het is ook mogelijk om fysiotherapie aan huis te ontvangen. Wij helpen u verder om de klachten te verminderen of om ze te laten verdwijnen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This