Fysiotherapie voor ouderen

Fysiotherapie is een handige manier voor ouderen om bewegelijk te blijven, klachten te voorkomen en het valrisico te verkleinen. Het doel is om de kwaliteit van leven te verbeteren en uw hulpvraag te behandelen. Dit kan van alles zijn, want fysiotherapie voor ouderen is een brede noemer waar verschillende specialismes onder samenkomen.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Gespecialiseerde fysiotherapie voor ouderen in de praktijk of aan huis

Hoe fysiotherapie voor ouderen er precies uitziet, hangt van uw specifieke hulpvraag af. Het begin van de behandeling is echter voor iedereen hetzelfde. In een vraaggesprek brengt de fysiotherapeut uw hulpvraag in beeld, waarna een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Dit kan bestaan uit verschillende behandelingen in de fysiopraktijk, maar bij Fysiotherapie Centrum Deurne is fysiotherapie aan huis ook mogelijk. Hiervoor heeft u wel een verwijzing van de huisarts of specialist nodig.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Geriatrische fysiotherapie pakt verschillende bewegingsklachten aan

Onze fysiotherapie voor ouderen pakt, afhankelijk van uw hulpvraag, verschillende gebieden aan. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat klachten in het dagelijks functioneren verminderen en dat achteruitgang voorkomen wordt. Deze geriatrische therapie kan bestaan uit oefeningen om beweeglijkheid te behouden, maar omvat bijvoorbeeld ook gerichte behandeling van pijnklachten. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit fysiotherapie voor knieklachten of nekklachten, afhankelijk van de klachten die u ervaart.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat fysiotherapie voor ouderen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een intakegesprek. Hiervoor belt u naar (0493) 31 37 70 of stuurt u een e-mail naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat u uw dagelijkse activiteiten zo comfortabel en goed mogelijk uit kunt voeren.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This