Hypermobiel Deurne

Bent u hypermobiel en ervaart u klachten, dan helpen onze fysiotherapeuten in Deurne u graag verder. Als u hypermobiel bent, zijn uw pezen en banden erg soepel. Hierdoor krijgen uw gewrichten niet genoeg steun en worden ze te beweeglijk. Er kunnen dan overbelasting klachten ontstaan. Deze klachten kunt u verminderen door de pezen en spieren sterker te maken. En waar doet u dit beter dan bij een fysiotherapeut? Fysiotherapie Centrum Deurne reikt u de juiste oefeningen aan om uw pezen en spieren te trainen.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Bent u hypermobiel, verminder dan uw klachten met fysiotherapie in Deurne

Hypermobiliteit kan niet genezen worden. Maar de klachten die u heeft omdat u hypermobiel bent, kunnen wel degelijk verminderd worden door de spieren en pezen sterker te maken door middel van fysiotherapie bij onze praktijk in Deurne. Vertel ons uw klachten en wij geven u de juiste oefeningen zodat de klachten verminderen. U traint bij ons ook op stabiliteit. Zijn uw spieren of pezen overbelast? Dan bieden wij u de mogelijkheid tot tapen of dry needling. U ontvangt van ons zorg op maat en we geven u een behandeling die bij uw klachten past.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Vertel ons uw klachten

Wij horen graag wat uw klachten zijn en vervolgens stellen wij een geschikt en persoonlijk behandelplan op. Als u vervelende klachten ervaart omdat u hypermobiel bent, verminder deze door een fysiotherapie behandeling in Deurne te starten. Bel voor het maken van een afspraak naar (0493) 31 37 70 of mail naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Wij helpen u graag om uw klachten te verminderen. U kunt ook bij ons terecht voor de behandeling van nekklachten of polsklachten.

 

Meer informatie? Neem contact met ons op.

open

CORONA revalidatie? Dat kan ook bij ons! Meer informatie of een afspraak maken. Bel 0493-313770.

 

Bij Fysiotherapie Centrum Deurne hebben we een revalidatieprogramma voor mensen die in het ziekenhuis of thuis COVID-19 hebben doorgemaakt.

Dit programma wordt gegeven door een fysiotherapeut met specialisatie ‘Corona’.

 

Er wordt samen met u gekeken naar de actuele klachten, problemen en uw hulpvraag. Daarna wordt er een individueel herstelprogramma opgesteld en wordt gekeken hoe u de optimale resultaten kunt behalen. Indien nodig worden ook andere disciplines ingeschakeld.

 

Share This