Fibromyalgie fysiotherapie Deurne

Mensen met fibromyalgie hebben altijd pijn en vaak kan fysiotherapie bij onze praktijk in Deurne deze pijn verzachten. Fibromyalgie is een vaak voorkomende diagnose en betekent pijn in bindweefsel en spieren. Sommige mensen met fibromyalgie hebben baat bij fysiotherapie bij onze praktijk in Deurne. Zoekt u voor deze behandeling naar de geschikte fysiotherapeut? Zoek dan niet verder en maak een afspraak bij Fysiotherapie Centrum Deurne. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en stellen een persoonlijk behandelplan op.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Pak fibromyalgie aan met fysiotherapie bij onze praktijk in Deurne

Het leven voor mensen met fibromyalgie is extra moeilijk. U ervaart pijn zonder dat er een duidelijke oorzaak aan te wijzen is. Hierdoor denken mensen uit uw omgeving vaak dat u zich de pijn inbeeldt, terwijl dat zeker niet het geval is. Zo kunt u last hebben van hoofdpijnen, slaapstoornissen, vermoeidheid, spierpijnen, darmklachten en dergelijke. Wij helpen u bij het verlichten van deze klachten met fysiotherapie. Zo ontvangt u van ons oefeningen om te leren wat makkelijker te bewegen en tips voor een goede lichaamshouding.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Verlicht uw klachten

Bent u benieuwd wat voor impact fysiotherapie bij onze praktijk in Deurne heeft op uw klachten van fibromyalgie? Hier komt u achter door het te ervaren. Maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten door te bellen naar (0493) 31 37 70 of door te mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Op basis van uw klachten, stellen wij een passend behandelplan op.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This