Uw knieklachten behandelen met fysiotherapie

Als u knieklachten heeft, is het raadzaam om hier fysiotherapie voor te volgen. Een fysiotherapeut van Fysiotherapie Centrum Deurne helpt u om uw klachten te verminderen of zelfs volledig te genezen. Hij of zij zorgt ervoor dat u weer moeiteloos uw dagelijkse activiteiten uitvoert en dat uw knie u niet langer in de weg staat om te ondernemen wat u wilt.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Knieklachten laten behandelen met fysiotherapie op maat

Geen mens is hetzelfde en ook knieklachten verschillen per persoon. Daarnaast zijn er allerlei onderdelen van de knie die voor klachten kunnen zorgen, zoals de meniscus, de kruisbanden of een ander onderdeel. Afhankelijk van uw klachten stellen we een persoonlijk behandelplan op om door middel van fysiotherapie uw knieklachten effectief te behandelen. Hierbij staat uw hulpvraag voorop. Wilt u enkel de beweeglijkheid vergroten of heeft u een ander doel? Bespreek het met de fysiotherapeut tijdens een intakegesprek, dan stelt hij of zij een behandelplan op dat bij uw hulpvraag aansluit.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Gespecialiseerde behandeling voor diverse bewegingsklachten

Naast fysiotherapie voor knieklachten kunt u ook andere fysiotherapeutische behandelingen volgen in onze praktijk. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

Welke behandeling u ook bij ons volgt, u ontvangt altijd de best mogelijke zorg volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Wij zorgen er met onze fysiotherapie graag voor dat u weer zonder knieklachten of andere bewegingsbeperkingen door het leven kunt.

Volg een behandeling zonder verwijzing van de huisarts

Heeft u knieklachten of andere klachten, zoals klachten door thuiswerken, en wilt u hiervoor fysiotherapie volgen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Bel hiervoor naar (0493) 31 37 70. U bereikt ons ook door te bellen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Hiervoor heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, dus u kunt direct door naar een fysiotherapeut om een behandeling te volgen waar u baat bij heeft.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This