Nekklachten

Nekklachten kunnen erg variëren, van een zeurende pijn aan een kant van uw nek tot een stekende pijn bovenop uw schouders. Door te kiezen voor fysiotherapie, worden de klachten aan uw nek of schouders snel hersteld. Maak daarom een afspraak bij Fysiotherapie Centrum Deurne! In 2010 hebben wij onze praktijk geopend. We hebben in die tijd al vele mensen geholpen om hun klachten te herstellen. Heeft u last van nekklachten? Laat ons u dan ook helpen.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Kom snel van uw nekklachten af

Nekklachten worden veelal veroorzaakt door diverse spieren, banden of kleine gewrichten die zich bevinden in uw nek. Nekpijn kan acuut ontstaan of zich juist langzaam ontwikkelen, bijvoorbeeld door stress. Pijn in uw nek is heel vervelend en straalt soms uit naar uw hoofd, armen of zelfs handen. Kies daarom voor fysiotherapie. Met fysiotherapie wordt de pijn in uw nek namelijk sneller hersteld. U krijgt dan advies over de juiste manier van het bewegen van uw nek.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Nekklachten door een verkeerde werkhouding

Nekklachten kunnen ook ontstaan door een verkeerde houding op het werk. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfsfysiotherapie. Tijdens de fysiotherapie wordt dan niet alleen uw nek aangepakt, maar uw gehele houding. Wij kijken zo samen naar de mogelijkheden om uw werkhouding te verbeteren.

Kom langs in onze praktijk of maak een afspraak aan huis

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor nekklachten. Naast fysiotherapie voor uw nek, kunt u bij ons ook terecht als u hypermobiel bent of last heeft van pijn in uw bovenbeen. Maak daarom snel een afspraak bij onze praktijk. Bel hiervoor naar (0493) 31 37 70 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Het is ook mogelijk om een afspraak aan huis te maken.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This