Fysiotherapie voor klachten aan uw pols

Wanneer u last heeft van uw pols, kan fysiotherapie de uitkomst bieden. Kies dan wel voor een ervaren fysiotherapeut, zodat u op de juiste manier van uw klachten wordt afgeholpen. Onze praktijk is opgericht in 2010. We hebben dan ook vele jaren ervaring opgedaan met diverse soorten fysiotherapie, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van uw pols of hand.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Vele klachten aan uw pols worden verholpen door fysiotherapie

Vele mensen hebben klachten aan hun pols zonder dat de oorzaak duidelijk is. Deze klachten, ook wel aspecifieke klachten genoemd, worden vaak veroorzaakt door eenzijdig werk, een verkeerde houding of stress. Polsklachten beperken het uitvoeren van dagelijkse taken. Veelvoorkomende klachten zijn slijtage, het carpaal tunnel syndroom of een instabiliteit van het polsgewricht. Een polsklacht of -blessure is vaak te herkennen aan:

  • Pijn in de pols wanneer u uzelf opdrukt
  • Pijn in uw handen en/of vingers
  • Pijn in uw onderarm
  • Een verminderd gevoel in uw hand en/of vingers
  • Verlies van (knijp)kracht
  • Een knakkend en/of krakend geluid bij beweging van uw pols

Daarnaast zijn polsklachten en -blessures vaak een van de pijnlijkste blessures. Het is daarom belangrijk dat u klachten aan uw pols tijdig laat behandelen door een ervaren fysiotherapeut. Dit geldt ook voor allerlei andere soorten klachten zoals nekklachten of een bursitis aan de schouder.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Maak direct een afspraak en kom van uw klachten af

Wanneer u last heeft van klachten aan uw pols, kies dan voor fysiotherapie bij Fysiotherapie Centrum Deurne. Maak direct een afspraak! Bel hiervoor naar (0493) 31 37 70 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Wij hopen u snel te zien om u met fysiotherapie snel van klachten aan uw pols af te helpen!

Meer informatie? Neem contact met ons op.

open

CORONA revalidatie? Dat kan ook bij ons! Meer informatie of een afspraak maken. Bel 0493-313770.

 

Bij Fysiotherapie Centrum Deurne hebben we een revalidatieprogramma voor mensen die in het ziekenhuis of thuis COVID-19 hebben doorgemaakt.

Dit programma wordt gegeven door een fysiotherapeut met specialisatie ‘Corona’.

 

Er wordt samen met u gekeken naar de actuele klachten, problemen en uw hulpvraag. Daarna wordt er een individueel herstelprogramma opgesteld en wordt gekeken hoe u de optimale resultaten kunt behalen. Indien nodig worden ook andere disciplines ingeschakeld.

 

Share This