Met de juiste behandeling rugklachten verlichten

Heeft u last van lage rugklachten of andere rugklachten en wilt u hiervoor een behandeling volgen bij de fysio in Deurne? Dan zit u goed bij Fysiotherapie Centrum Deurne. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten in Deurne geven u graag de behandeling die u nodig heeft om van uw lage rugklachten af te komen. Welke behandeling dat is, hangt volledig van uw hulpvraag en het gewenste doel af.

schouder
N

Ook voor fysiotherapie aan huis

N

Zorg en begeleiding op maat

N

Met of zonder verwijzing

Verminder uw lage rugklachten met een behandeling op maat in Deurne

Bij rugpijn en pijn in de onderrug zijn de klachten voor iedereen anders. Er is dan ook per persoon een andere behandeling gewenst. Waar de een als doel heeft om volledig van de rugklachten af te komen met behulp van fysio, is de ander al tevreden met een vermindering van eventuele pijn. Wanneer u op ons rekent voor een behandeling van uw lage rugklachten, gaan we daarom eerst met u in gesprek om uw hulpvraag in kaart te brengen. Daarnaast voert de fysiotherapeut een eerste onderzoek uit om de bron van uw klachten te achterhalen. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op.

Speciale actie

Als u wel voor fysiotherapie verzekerd bent gelden de tarieven zoals die door uw zorgverzekeraar worden gebruikt tot aan het maximum dat de zorgverzekeraar vergoedt.

Een greep uit onze specialisaties

Dry needling

Arbeids Fysiotherapie

Stress-gerelateerd

Fysio in Deurne bij rugklachten, knieklachten en diverse bewegingsproblemen

De behandeling van uw lage rugklachten bestaat bij onze fysio in Deurne uit verschillende onderdelen. Zo ontvangt u vaak bewegingsoefeningen om de spieren te trainen zodat u soepeler kunt bewegen. Daarnaast wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van Medical Taping. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om pijnpunten te verminderen of overbelaste spieren te ondersteunen. Natuurlijk wordt deze techniek ook voor andere klachten dan de behandeling van rugklachten toegepast en kunt u bij onze fysio in Deurne ook voor andere behandelingen terecht. Zo zijn we naast het verhelpen van rugpijn en pijn in de onderrug ook gespecialiseerd in fysiotherapie bij polsklachten en fysiotherapie voor ouderen.

Maak een afspraak voor de behandeling van uw rugpijn en pijn in de onderrug

Heeft u lage rugklachten en wilt u hier vanaf door een behandeling te volgen bij onze fysio in Deurne? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0493) 31 37 70 of door te mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl en maak een afspraak. Onze deskundige fysiotherapeuten staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden en uw rugpijn of pijn in de onderrug te verhelpen. Hiervoor heeft u niet eens een verwijzing van uw huisarts nodig, dus u kunt direct contact met ons opnemen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This