Schoudernetwerk

Schouder Netwerk Noord-Brabant

Sinds oktober 2011 maakt Jack van Loon deel uit van dit gespecialiseerde netwerk. Het is voor Fysiotherapie Centrum Deurne mogelijk om nog betere kwaliteit te leveren bij schouderklachten omdat multi-disciplinaire samenwerking in dit netwerk erg belangrijk is.

Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopedisch chirurgen en schouderfysiotherapeuten die zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties binnen de regio Noord-Brabant.

De leden van dit netwerk zijn werkzaam in eerstelijns praktijken, ziekenhuizen en klinieken. Alle schouderfysiotherapeuten krijgen als lid van het netwerk een specialistische scholing waardoor zij nog beter in staat zijn uw klacht op de beste wijze te behandelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

De leden van dit netwerk richten zich op de schouder en de bijbehorende aandoeningen en zijn onder meer gespecialiseerd in herstelbehandelingen na een operatie of trauma. Ook instabiliteitklachten en impingementklachten behoren tot het expertise gebeid van de schouderfysiotherapeuten. Dit alles maakt dat de schouderfysiotherapeuten een duidelijke meerwaarde hebben in de schouderrevalidatie.

Kijk ook eens op deze site voor meer informatie over aandoeningen en vergeet zeker niet de filmpjes te bekijken om zo een beter idee te krijgen van de ingewikkelde bewegingen die de schouder kan maken

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This