Fysiotherapie bij schouderklachten

Heeft u schouderklachten en wilt u hiervoor fysiotherapie volgen? Dan staan de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiotherapie Centrum Deurne graag voor u klaar. Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopedisch chirurgen en schouderfysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties binnen de regio Noord-Brabant. Hier hoort onze fysiotherapiepraktijk ook bij.

Sinds oktober 2011 maakt Jack van Loon deel uit van dit gespecialiseerde netwerk. Het is voor Fysiotherapie Centrum Deurne mogelijk om nog betere kwaliteit te leveren bij schouderklachten omdat multi-disciplinaire samenwerking in dit netwerk erg belangrijk is.

Uw schouderklachten laten behandelen met specialistische fysiotherapie

De leden van het schoudernetwerk voor fysiotherapie bij schouderklachten zijn werkzaam in eerstelijns praktijken, ziekenhuizen en klinieken. Alle schouderfysiotherapeuten krijgen als lid van het netwerk een specialistische scholing waardoor zij nog beter in staat zijn uw klacht op de beste wijze te behandelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Fysiotherapie voor schouderklachten en bijbehorende aandoeningen

Het schoudernetwerk richt zich op de schouder en de bijbehorende aandoeningen die bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan stress. De leden van dit netwerk zijn onder meer gespecialiseerd in herstelbehandelingen na een operatie of trauma. Ook instabiliteitklachten en impingementklachten behoren tot het expertise gebied van de schouderfysiotherapeuten. Dit alles maakt dat de schouderfysiotherapeuten een duidelijke meerwaarde hebben in de schouderrevalidatie. Bij schouderklachten kunnen we u dus effectieve fysiotherapie aanbieden.

Kies voor een effectieve behandeling van schouderklachten

Kijk ook eens op de website van het schoudernetwerk voor meer informatie over aandoeningen en vergeet zeker niet de filmpjes te bekijken om zo een beter idee te krijgen van de ingewikkelde bewegingen die de schouder kan maken. Heeft u schouderklachten en wilt u die door middel van fysiotherapie laten behandelen? Neem dan contact op voor een afspraak door te bellen naar (0493) 31 37 70 of door te mailen naar info@fysiotherapiecentrumdeurne.nl. Natuurlijk kunt u ook voor andere klachten bij onze fysiopraktijk terecht. Onze fysiotherapeuten zijn onder andere gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten, nekklachten en diverse andere klachten.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Share This